-
Anonym_45
Červený kratom zkušenosti
Máte někdo zkušenosti s červeným kratomem? Četl jsem, že má spíš uklidňující účinky a hodí se na večer, ale zajímalo by mě, jak ho vnímáte vy a jaké dávkování vám funguje.
- Ondřej Tanistra
- Oblíbený kratom: Maeng Da Supreme
- Kratomuju již: 8 let
Re: Červený kratom zkušenosti
Červený kratom má skutečně relaxační a analgetické účinky, díky vyššímu obsahu 7-hydroxymitragyninu. Záleží však také na dávce. Sedativní účinky se objevují především při vyšší dávce. Já osobně pro relaxační účinky užívám dávku 5 gramů a více. Ideálně večer, nebo když mě něco bolí.
Analgetické účinky jsou při správné dávce hodně znatelné. Když jsem byl v situaci, kdy mi vytrhli čtyři osmičky, tak mě červený kratom zachránil. Jelikož nejsem příznivec chemických léků, tak jsem dal s radostí přednost přírodnímu řešení a to mi fungovalo lépe, než nějaký Ibalgin či podobné "léky".
Analgetické účinky jsou při správné dávce hodně znatelné. Když jsem byl v situaci, kdy mi vytrhli čtyři osmičky, tak mě červený kratom zachránil. Jelikož nejsem příznivec chemických léků, tak jsem dal s radostí přednost přírodnímu řešení a to mi fungovalo lépe, než nějaký Ibalgin či podobné "léky".
Majitel Kratomuj.cz a vášnivý uživatel kratomu už přes 8 let.